Kennisbank

SEA Expert inhuren

Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, is een veelgebruikte manier bij marketing waarin jij bovenaan aan de pagina van Google kunt komen te staan. Super waardevol! Helaas wordt hier vaak niet voldoende tijd in gestoken. Zo zijn er veel bedrijven die hier niet mee bezig zijn omdat ze er te druk voor zijn of er simpelweg geen tijd voor hebben.

Vanwege deze reden kiezen veel bedrijven ervoor om een SEA Expert in te huren. Dit is dan ook waar we het in dit artikel over gaan hebben. Is een SEA expert waardevol voor jouw bedrijf?

Wat is SEA?

Zoals in de inleiding beschreven staat is SEA een manier om bovenaan in de Google zoeklijsten te komen. Bij SEA betaal je dan ook voor jouw positie op de ranglijst. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan bij Google Ads. Dit is de tool die gebruikt wordt om te adverteren in Google. Hierbij wordt je dus bovenaan de zoekresultaten van Google getoond aan jouw potentiële klanten, en betaal je alleen als er ook daadwerkelijk geklikt wordt op jouw advertentie.

Slim gebruik maken van SEA

De factoren die bepalen waar jij komt te staan in de ranglijst van Google zijn eindeloos. Gelukkig zijn er mensen die hier dagelijks mee bezig zijn, de zogenaamde SEA experts. Zij zijn dagelijks hard bezig om bedrijven hoog in de zoekresultaten van Google te laten komen. Zij weten dan ook alle trucjes rondom het inzetten van betaalde advertenties. Hierdoor hoef je niet altijd veel geld in te zetten om hoog in de zoekresultaten te komen. Natuurlijk is een ruim budget hier wel een goed hulpmiddel bij.

Inhuren van SEA experts

Uiteraard zijn SEA experts ook in te huren. Hierdoor kun jij lekker bezig zijn met de werkzaamheden waar jij goed in bent, en hoef je je geen zorgen te maken om jouw SEA werkzaamheden.

Wist jij dat wij bij Geen Gedoe ook een SEA expert in dienst hebben? Deze expert weet alles op het gebied van Google Ads. Zo kan hij uitstekende campagnes opzetten om jouw kans om hoog in de zoekresultaten te komen te vergroten.

Onze SEA expert is dagelijks bezig met SEA van veel verschillende projecten binnen Geen Gedoe. Op deze manier kunnen wij een betrouwbaar beeld geven aan onze klanten. Zo kunnen wij ook met grote zekerheid zeggen dat onze klanten Geen Gedoe hebben met SEA.

Meerwaarde van een SEA expert inhuren

Het inhuren van een SEA expert is niet gratis. Hiervoor krijg je wel veel dingen terug. Zo zorgt een SEA expert ervoor dat je altijd op de juiste zoekwoorden adverteert. Op deze manier weet je ook zeker dat jouw advertentie optimaal draait. Doordat de advertentie optimaal verloopt kun je er ook op rekenen dat er geen onnodige kosten in advertentie budget worden gemaakt.

Op de eindstreep kun je er dan ook op rekenen dat een goede SEA expert inhuren per maand veel kosten bespaart op gebied van advertentiebudget. Hierdoor maak je geen onnodige kosten en draai je een campagne om jouw product of dienst op de meest optimale manier te verkopen.

Geen Gedoe bij jouw marketingwerkzaamheden

Bij Geen Gedoe hebben wij veel ervaring op het gebied van marketing. Wij zijn dagelijks in ons kantoor bezig met het opzetten van Google Ads campagnes, en andere marketingwerkzaamheden. Zo kunnen wij als Marketing experts een duidelijk en betrouwbare mening vormen over jouw werkzaamheden.

Ben jij aan het overwegen om een SEA expert in te huren? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij zullen samen met jou gaan bekijken of SEA werkzaamheden nut hebben voor jouw bedrijf. Hierna zullen wij uit ervaring een betrouwbare mening vormen.

Ben je opzoek naar andere marketingwerkzaamheden maar weet je nog niet wat bij jouw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend gesprek in. Wellicht past het uitbesteden van social media meer bij jou.

Ook interessant