Kennisbank

Social Media Venray

Ben jij opzoek naar iemand in de buurt van Venray die jouw social media werkzaamheden over kan nemen? Dan ben je bij Geen Gedoe aan het juiste adres. In dit artikel gaan we dieper in op social media zelf, en onze werkzaamheden binnen social media. Hopelijk kunnen we met dit artikel jouw vragen rondom het uitbesteden van social media beantwoorden.

Social Media

 

Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken. Alle bedrijven maken dan ook gebruik van Social Media, dit is namelijk een van de beste manieren om met korte lijntjes te communiceren met hun betrokkenen.

Veel bedrijven hebben alleen te weinig tijd om hier zelf mee bezig te zijn. Vandaar dat er bedrijven zijn die dit over kunnen nemen. Zo kun jij volledig bezig zijn met je eigen werkzaamheden. Doen waar je goed in bent. De externe partij neemt namelijk al het werk gerelateerd aan social media over. Dit zorgt ervoor dat jij meer de focus op je eigen werkzaamheden kunt leggen.

Social Media beheer bij Geen Gedoe

 

Bij Geen Gedoe doen we vrijwel alles op het gebied van Social media. Maar voor de handigheid hebben we een lijstje opgesteld met daarbij de belangrijkste onderwerpen rond Social Media.

  • Organische berichten en stories
  • Advertentieberichten
  • Content kalender
  • Social media plan

Als eerste doen we natuurlijk alles op het gebied van het plaatsen van berichten. Of dit nou organische posts of betaalde posts zijn. Zo schrijven we de teksten, maar ook maken we de ontwerpen van de berichten. Verder nemen we de stories over. Zo ontwerpen we stories die perfect bij de desbetreffende post passen. Op deze manier sluit alles precies op elkaar aan.

Dit is alleen niet alles. Buiten het zichtbare gedeelte van social media doen we ook achter de schermen het een en ander. Zo kunnen we ook content kalenders en social media plannen maken. Dit is de uitgebreide versie van social media beheer. Hierbij wordt er meer tijd gestoken in het opstellen van de juiste content via een content kalender.

Zo kun je er ook voor kiezen om je social media te laten uitbesteden. Hier komen extra kosten bij kijken. Wel weet je dan met zekerheid dat er een mooi resultaat ontstaat.

Geen Gedoe met jouw social media

 

In ons kantoor in Venray zijn we elke dag bezig met allerlei verschillende onderdelen in de communicatie en marketingbranche, waaronder social media. Wij hebben altijd in korte lijntjes contact met onze klanten. Dit is zowel voor ons als voor jou super prettig. Zo zorgen wij dan ook altijd dat onze klanten precies weten wat er geplaatst gaat worden.

Zoals hierboven al benoemd is, zijn wij gevestigd in Venray. Je bent dan ook altijd welkom op ons kantoor, maar ook nemen wij graag de tijd om bij jullie langs te komen. Zo leren wij de omgeving van je bedrijf beter kennen. Wat ervoor zorgt dat wij ook een beter beeld hebben over wat we op social media kunnen plaatsen.

Ben jij nog opzoek naar social media beheer, of andere marketing- en communicatiewerkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. Wij bouwen namelijk ook graag een website, of zetten een Google Ads campagne voor jou op.

Ook interessant