Diensten

Google Ads
Content

Klant
Falcon Ink

Website
falconink.nl

Succesverhaal

Falcon Ink - Google Ads

Falko van Falcon Ink wilde graag zijn goed lopende tattoo studio naar een nieuw niveau tillen. Om dat te bewerkdwilde hij meer relevant verkeer naar zijn website leiden. Vanuit Geen Gedoe zijn we aan de slag gegaan met een advertentieplan voor Google Ads & social media.

Uitdaging & aanpak

Hoe kunnen wij succesvolle online aanwezigheid creëren zonder daarbij in te leveren aan rendement? De tattoo branche is een competitieve branche waarbij veel aanbieders eenzelfde soort dienst aanbieden. Hoe onderscheid je je daarin?

Google Ads & social media bieden de mogelijkheid om klanten in twee fases van de klantreis aan te spreken, voor maximaal resultaat. 

Campagnes moeten rendabel zijn, vandaar dat de focus bij beide platformen werd gelegd op de kosten per conversies.

Een combinatie van platformen inzetten zorgt er voor dat je altijd top of mind bent. Voor zowel mensen die nog in de oriëntatie fase zitten, als actief zoekende leads.

Na enkele spar sessies op kantoor tussen Jessie, Wiljan en Rob werd al snel duidelijk dat we de focus moesten leggen op de unieke elementen van Falcon Ink. Falcon Ink staat namelijk voor persoonlijk contact en top kwaliteit. Daarnaast brengt Falcon Ink regelmatig internationale topartiesten naar Nederland, wat zeker uniek genoemd mag worden! 

Als team hebben we daarna besloten dat deze punten de rode draad in de campagne zou worden.

Het resultaat

Over beide platformen genomen werden er in 4 maanden tijd maar liefst 278 conversies gerealiseerd, waarbij een conversie staat voor een gepland intakegesprek. Daarbij werd er in 4 maanden tijd een kosten per conversie behaald van ongeveer 24 euro per conversie. Iets waar Falcon Ink erg blij mee is!

Het laten groeien van de pagina likes op social media was het secundaire doel van de campagne. Met maar liefst meer dan 2500 nieuwe pagina likes was ook dat een succes!

De agenda van Falcon Ink liep al snel vol met afspraken als resultaat van de social media en google advertenties. Het traffic dat afkomstig was van de campagnes bleek het juiste profiel te zijn, waardoor er mooie resultaten behaald werden, zonder de kosten per conversie uit het oog te verliezen. 

Hierdoor staat er een rendabele campagne die op constante basis intakegesprekken realiseert voor Falcon Ink. 

Nieuwe pagina likes
0
Kosten per conversie
0
Conversies
0

Ons proces

Door in de uitingen de focus te leggen op de unieke elementen van Falcon Ink werd er een sterke en goede campagne uitgewerkt. Het merk van Falcon Ink kreeg zo echt vorm, en dit sloot naadloos aan op de wensen van de doelgroep. Hierdoor stroomden de conversies al snel binnen, tegen aantrekkelijke kosten per conversies.  

Door constant in kort contact te blijven met Falko werd er snel geschakeld en stonden er binnen korte tijd campagnes klaar op zowel social media als op Google Ads. De campagnes werden afgestemd op de eerder benoemde strategie en werden compleet gemaakt door een persoonlijke touch van Falko toe te voegen. 

Meer succesverhalen