Diensten

Google Ads
Content

Klant
Gramser Bromfietstechniek

Website
bromfietstechniekgramser.nl

Succesverhaal

Gramser Bromfietstechniek- Google Ads

Daan kwam bij Geen Gedoe met het probleem dat hij vindbaarheid in Google erg lastig vond om te realiseren. Na een prettige kennismaking zijn wij met een duidelijk plan van aanpak gekomen, om zichtbaarheid op de juiste manieren te realiseren, in Google.

Uitdaging & aanpak

De uitdaging bij Gramser Bromfietstechniek was om online beter zichtbaar te worden in de omgeving van Venray. Gramser Bromfietstechniek genereerde een beperkte hoeveelheid verkeer naar de website, en dit verkeer ondernam ook niet de acties die gewenst werden.. Hierdoor was het van belang om de focus ook te leggen op het verbeteren van het conversieratio van de website, en natuurlijk de hoeveelheid verkeer die op de website terecht kwam.

Voor Gramser Bromfietstechniek in Venray hebben we een strategisch plan ontwikkeld om langdurige Google Ads campagnes op te zetten. Deze campagnes zijn gericht op het vergroten van naamsbekendheid en branding, evenals het genereren van leads.

Het resultaat

Met deze geïmplementeerde strategieën hebben we uitstekende resultaten behaald. In totaal hebben we in enkele maanden tijd meer dan 100 conversies weten te realiseren, tegen een kostprijs van slechts €12,70 per conversie!

Daarnaast wisten we ook een Click Through Rate (CTR) van 8,54% te realiseren, wat wijst op een effectieve betrokkenheid van het publiek. De opgestelde campagnes sluiten goed aan op de verwachtte zoekresultaten van de doelgroep.

Deze resultaten verduidelijken het succes van de campagnes, waarbij het doel was om het verkeer te verhogen en meer waardevolle leads te realiseren. Wij zijn trots dat we van Daan zijn uitdaging, Geen Gedoe hebben kunnen maken.

Click Through Rate
0 %
Kosten per conversie
0
Conversies
0

Ons proces

Onze aanpak is gestart door relevante zoekwoorden in kaart te brengen middels een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Deze selectie van zoekwoorden dragen bij aan de vindbaarheid van Gramser Bromfietstechniek. Daarnaast hebben we Daan ook van concreet advies voorzien met betrekking tot de website inrichting, om zo meer interactie te behalen met de bezoekers o p de website.

Na het voltooien van het zoekwoordenonderzoek en het optimaliseren van de website, zijn we gestart met de opzet van drie verschillende campagnes. Als eerste hebben we een Performance Max-campagne opgezet in Google Ads, deze campagne laat op het ideale moment relevante advertenties zien zonder vooraf targeting of biedingen in te stellen.

Daarnaast hebben we twee Search-campagnes gecreëerd. Deze campagne laat advertenties bij relevante zoekopdrachten bovenaan de tekstuele zoekresultaten zien, met als doel om het verkeer op te schalen, en bovenal te zorgen dat het verkeer zo relevant mogelijk is.

Testimonial

Hoe heeft Daan dit ervaren?

“Na de eerste kennismaking voelde het direct vertrouwd om alles uit handen te geven aan Geen Gedoe.

Alles wordt tot in de puntjes uitgezocht en afgewerkt. Als er dingen zijn die jezelf toch liever iets anders wilt hoeft je maar te bellen en wordt alles direct geregeld. Zelfs als het niet vanzelf gaat proberen ze er alles aan te doen om toch tot een oplossing te komen.

Kortom alles wordt van A t/m Z geregeld door de mannen van Geen Gedoe! Beter dan dit zul je dan ook niet snel tegenkomen.

Bedankt namens Gramser Bromfiets Techniek!”

Meer succesverhalen