Diensten

Branding
Website
Design
Content

Klant
Magna Vloeren

Website
magnavloeren.nl

Succesverhaal

Magna Vloeren - Rebranding

Magna Vloeren is een écht familiebedrijf dat al drie generaties wordt voortgezet. Door de kennis die ze in al die jaren hebben opgedaan zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend vloerenbedrijf. Na een goede strategische sessie was het duidelijk wat Magna Vloeren wil. Een nieuwe stoere industriële uitstraling, waar het familiebedrijf nog wel in te herkennen is. En dat heeft ook wat opgeleverd! 

Uitdaging & aanpak

Samen met de twee eigenaren en tevens broers zijn we gestart met een strategische brainstormsessie. Middels deze sessie vergaren we zoveel mogelijk informatie over de onderneming en de mensen achter de onderneming. Nadat we een hoop informatie hebben verzamelend stippelen we een strategische roadmap uit. Hier brengen we in kaart waar ze nu staan en waar ze naartoe willen.

Na het uitwerken van de strategie was het wensenpakket van Magna Vloeren duidelijk. Een nieuwe stoere industriële uitstraling, waar het familiebedrijf nog wel in te herkennen is. 

Als resultaat heeft het logo een strakke uitstraling gekregen, die naast de naam van het bedrijf, ook refereert naar de namen van de twee broers Marko en Michel Verbeek.

Het resultaat

De nieuwe website van Magna Vloeren is een grote sfeerimpressie van het bedrijf. Een bezoeker krijgt tijdens zijn bezoek een goed beeld van hoe ze te werk gaan en wat ze kunnen verwachten van Magna Vloeren. Dit komt mede doordat de hele website gevuld is met eigen foto materiaal. Daarnaast hebben we de website zo ingericht dat je binnen drie stappen makkelijk een showroom afspraak kan maken.

Magna is specialist op het gebied van vloeren, wij zijn dat op het gebied van media en marketing. Zij hebben ons daarom gevraagd of wij de social media pagina’s up to date willen houden. Uiteraard is dat voor ons geen probleem.

Onze vormgever heeft een strak design ontworpen. Aan de hand van dit design zorgen wij wekelijks voor nieuwe en strakke content op de social media kanalen van Magna. Zij hebben hier verder geen omkijken naar, foto content wordt door een fotograaf aangeleverd en wij doen de rest!

Meer succesverhalen