Diensten

Social Ads
Content
Employer Branding

Klant
Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten

Website
claessenstimmerwerken.nl

Succesverhaal

Peter Claessens - Online zichtbaarheid

Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten benaderden ons met de vraag of wij een positieve bijdrage konden leveren aan de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de openstaande en toekomstige vacatures. Daarnaast zochten zij een partij die social media management uit handen kon nemen.

Uitdaging & aanpak

De werving van personeel is op de huidige arbeidsmarkt een groot probleem. Er is teveel werk, en te weinig personeel. Dat probleem was herkenbaar voor Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten.

Deze uitdaging hebben wij bij Geen Gedoe natuurlijk met twee handen aangegrepen. Peter Claessens is een fantastisch bedrijf die ontzettend mooie projecten weet te realiseren. Dan is het ontzettend leuk om daar aan bij te mogen dragen. Verder krijgen wij vaak de vraag om te helpen met de werving van personeel, en daar passen wij onze verworven expertise graag op toe.

 

Het Stappenplan

Zichtbaarheid is natuurlijk van cruciaal belang bij het verspreiden van vacatures. Daarom hebben wij gekozen om voor Peter Claessens enkele social media campagnes op te zetten om de vacatures onder de ogen te krijgen van de doelgroep. Uiteraard hebben we deze vacatures ook organisch gedeeld op de socials.

De vacatures onder de ogen krijgen van de doelgroep is stap 1. Echter is het natuurlijk ook van belang dat de content die de doelgroep onder ogen krijgt aantrekkelijk is. Daarom hebben wij Peter Claessens ook ondersteunt in het herschrijven van de vacatures om de doelgroep te enthousiasmeren.

En als laatste zijn we bezig met het continue posten van mooie content op de relevante social media kanalen van Peter Claessens. Hierbij zorgen we voor een doorlopende aanwezigheid op social media, waardoor Peter Claessens altijd top of mind is bij haar doelgroep. Voor zowel potentiële werknemers als potentiële klanten.

Bereikte mensen
0
4
3

Het resultaat

Al met al is de samenwerking met Peter Claessens enorm geslaagd. De vacatures worden vervuld en de aanwezigheid op social media stijgt continue. Hierdoor blijft Peter Claessens bij een relevante doelgroep zichtbaar en stijgt de bekendheid continue

Testimonial

Hoe heeft Peter Claessens dit ervaren?

“Na de eerste kennismaking voelde het direct vertrouwd om alles uit handen te geven aan Geen Gedoe.

Alles wordt tot in de puntjes uitgezocht en afgewerkt. Als er dingen zijn die jezelf toch liever iets anders wilt hoeft je maar te bellen en wordt alles direct geregeld. Zelfs als het niet vanzelf gaat proberen ze er alles aan te doen om toch tot een oplossing te komen.

Kortom alles wordt van A t/m Z geregeld door de mannen van Geen Gedoe! Beter dan dit zul je dan ook niet snel tegenkomen.

Bedankt namens Gramser Bromfiets Techniek!”

Meer succesverhalen